GWINGS GW937HS

GW937HS - Gamer fülhallgató

A hosszú, játékkal töltött órák esetén mindennél fontosabbá válik a kényelem, a nagyméretű fülpárnás mikrofonos fejhallgatónk, a GW937HS pedig órák múltán is komfortosan szolgálja ki igényeidet. A GW937HS fülpárnáit minőségi anyagokból állítottuk össze, a párnák különféle beállítási lehetőségei pedig még magasabb szintre emelik a kényelmi faktort.

A tökéletesen élethű, térhatású hangzást a 7.1 csatornás kialakítás garantálja, a játék közbeni élményeket pedig virtuális hangkörnyezet beállításának a lehetősége és a beépített rezgőmotorok is fokozzák. A GW937HS egy árnyékolt, masszív, törésgátlókkal felszerelt, 2,2 méter hosszú USB-kábele keresztül csatlakoztatható, így a kanapéd kényelméből is élvezheted akár a játékot. A kábelen elhelyezett vezérlőgombok segítségével akár játék közben is kényelmesen megvalósíthatod a hangerőszabályozást, de lehetőséget kapsz a rezgő üzemmód-, valamint a mikrofon ki/be kapcsolására is.

A kiváló hangzásvilágú, zajszűrős, LED-világítással kiegészített, 13 centiméter hosszú mikrofonnak köszönhetően a játék közbeni csevegés során sem ütközöl majd problémákba. Ha egy igazán profi kivitelezésű, kellően nagy méretű, ízléses csomagolásban érkező modellre vágysz, melynek felületén még állítható háttérvilágítás is a rendelkezésre áll ne keress tovább, a GW937HS-től ugyanis mindezt megkapod.